eu izbori

Foto - U Varaždinu održan predizborni skup HDZ-a: 'Ponekad smo previše samokritični'

Podsjetimo, prije predizbornog skupa u Hotelu Turist, premijer Plenković otvorio je Hotel Bernarda u Varaždinskim Toplicama vrijedan 8 milijuna eura, te nazočio 6. međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe - Adria te 13. izložbi bučinih ulja Hrvatske u varaždinskoj Županijskoj palači... 
Objavljeno: 25.05.2024. 13:02

Zadnja izmjena: 25.05.2024. 15:32

Foto: Lidija Filipović

Uoči nadolazećih izbora članova u Europski palament Republike Hrvatske, HDZ je danas održao predizborni skup u varaždinskom Hotelu Turist.

Tom se prilikom predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak osvrnuo na protekle izbore.

- Prije smo imali pet zastupnika, sad ih imamo pet. One teze koje kažu da izlaznost ide kontra nas ne drže vodu. Što se tiče ovih sada izbora, biti u društvu Švedske, Danske, Belgije, Njemačke itd. ne samo da je privilegija, to je čast. Ponekad smo previše samokritični, te države sigurno nebi dozvolile da se u njihovom članstvu nalazi netko tko to ne zaslužuje. Vjerujem da Hrvatska to svakako zaslužuje - rekao je Stričak.

'Jedinstvena lista'

Premijer Andrej Plenković istaknuo je kako slogan za nadolazeće izbore glasi "Hrvatska, snažna i važna" te pozvao birače da podrže listu broj 5.

- Ova lista HDZ-a jedinstvena je u odnosu na druge, ona ima četvero aktualnih zastupnika i zastupnica, čak četvero bivših zastupnika i zastupnica, šestero od 12 kandidata izabrano je u Hrvatski sabor. To je lista ljudi koji su potpuno informirati, znaju reagirati, stoga se naš program zove "Hrvatska snažna i važna" - rekao je Plenković.

Podsjetimo, prije predizbornog skupa u Hotelu Turist, premijer Plenković otvorio je Hotel Bernarda u Varaždinskim Toplicama vrijedan 8 milijuna eura, te nazočio 6. međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe - Adria te 13. izložbi bučinih ulja Hrvatske u varaždinskoj Županijskoj palači. 

Komentari