za najmlađe

Foto - HNS Klenovnik donirao sportsku opremu Nogometnom centru Lepoglava-Klenovnik

Objavljeno: 18.03.2023. 18:49

Zadnja izmjena: 18.03.2023. 18:50

HNS-ovi općinski vijećnici Općine Klenovnik te načelnik i predsjednik podružnice HNS-a Klenovnik Mladen Blaško donirali su sporstkom opremom, ruksacima za opremu najmlađe nogometaše Klenovnika koji sudjeluju u radu Nogometnog centra Lepoglava-Klenovnik.

- HNS-ovi općinski vijećnici iz naknada za svoj rad u Općinskom vijeću odlučili su donirati udruge koje djeluju na području općine Klenovnik, a njima se pridružila podružnica HNS-a Klenovnik, te ja kao načelnik. Ovog puta donirali smo najmlađe nogometaše Klenovnika ruksacima za opremu. Nastojimo svojim mještanima osigurati što kvalitetnije uvjete života, a ovo je samo jedna od akcija koje smo proveli - zaključio je Mladen Blaško.

Podjeli ruksaka pridružio se i županijski predsjednik HNS-a Krunoslav Lukačić, te predsjednik kluba vijećnika HNS-a u Županijskoj skupštini i gradonačelnik grada Lepoglave Marijan Škvarić.

- Izrazito sam ponosan na HNS-ove vijećnike općine Klenovnik, te na načelnika Mladena Blaška, koji su ovom donacijom razveselili najmlađe nogometaše. Pohvalno je da ovom donacijom potiču mlade na bavljenje sportom u vrijeme kada je sve manje mladih na igralištima, a sve više njih za ekranima - poručio je Lukačić.

Komentari