eu izbori

HNS snažno promovira Lukačića za EU parlament: Mi smo brana svakom ekstremizmu

Objavljeno: 29.05.2024. 08:46

Zadnja izmjena: 29.05.2024. 08:46

Uoči izbora za Europski parlament, HNS je predstavio Krunoslava Lukačića, svog kandidata na Fairplay listi rednog broja 9, a koja se sastoji od 12 centrističko-liberalnih stranaka.

U Cestici, predsjednik stranke Mirko Korotaj, istaknuo je kako je Lukačić predan i ima viziju koja će, prema njegovim riječima, voditi Hrvatsku i Europu prema napretku i blagostanju.

- Stojimo na prekretnici gdje Europa treba jasno vodstvo. Krunoslav Lukačić predstavlja upravo to - vodstvo koje će nas voditi prema napretku - kazao je Korotaj.

'Investicije, održiva i prosperitetna Europa'

Krunoslav Lukačić, koji se nalazi na 10. mjestu liste, u svom programu naglašava gospodarski rast kroz nove investicije, radna mjesta i jačane pozicije Hrvatske unutar EU. 

- Investicije su ono što pokreće našu ekonomiju, a radit ćemo na promicanju programa i projekata koji će poboljšati život svakog građanina. Mi smo brana svakom obliku ekstremizma i najsnažniji odgovor na političku nekulturu. Vrijeđanja i srozavanje komunikacije kakvoj smo svjedočili u parlamentarnoj izbornoj kampanji od nas nikada nećete vidjeti. Kao kandidat za Europski parlament želim istaknuti kako su moj program, moj cilj i moja želja potpuno jasni: Gradimo održivu i prosperitetnu Europu zajedno! - izjavio je Lukačić.

Komentari