stranački izbori u 3 grada

FOTO: HNS održao izborne skupštine podružnica u Ivancu, Lepoglavi i Klenovniku - evo tko je sve izabran

Objavljeno: 10.11.2017. 15:17

Zadnja izmjena: 10.11.2017. 15:17

U HNS-u su tijekom prethodna dva dana održane izborne skupštine podružnica za Ivanec, Klenovnik i Lepoglavu. Izabirani su predsjednici i potpredsjednici podružnica, kao i članovi drugih tijela.

U Lepoglavi je u nazočnosti 100-ak delegata na čelo podružnice izabran je dosadašnji predsjednik Milan Pavleković, a za potpredsjednike Zorislav Rodek i Danijel Kihas. Njima se pozdravnom riječi obratio lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić, zahvaljujući im na činjenici da stranka kontinuirano obnaša izvršnu vlast od 2001. godine.

Istoga dana s početkom u 19.30 HNS je za predsjednika podružnice Klenovnik odabrao Mladena Blaška, a za potpredsjednike Sanju Kolenko i Zorana Benceka. U podružnici Ivanec koja broji 1168 registriranih članova 97 od prisutnih 98 delegata svoj je glas dalo dosadašnjem predsjedniku Branku Putareku. Za nove potpredsjednike izabrani su Lidija Kozina i Josip Grđan. HNS u Ivancu ima više vijećnika nego u prethodnom mandatu gradske vlasti, te samostalo obnaša vlast. Također od 30 mjesnih odbora, HNS drži 23. Na svim izbornim skupštinama potporu su davali i vodeći HNS-ovci poput Marijana Škvarića, Damira Šprema, Milorada Batinića i Alena Leverića.

Komentari