LOKALNI IZBORI 2021.

Foto - HNS predstavio listu kandidata za Županijsku skupštinu

Objavljeno: 23.04.2021. 12:43

Zadnja izmjena: 23.04.2021. 12:46

Foto: Dino Možek

Danas je HNS predstavio listu kandidata za Županijsku skupštinu i kandidatkinju za zamjenicu župana, Sanju Kolenko. 

Kandidat za župana Krunoslav Lukačić je tom prilikom izjavio kako u svom djelovanju želi spojiti mladost i iskustva. - Potvrda ove kandidature je i kolegica Kolenko, koja mlada osoba. Kruna njezina djelovanja je uspješno vođenje projekta dogradnje dječjeg vrtića u općini Klenovnik. Vjerujem da ćemo nas dvoje, uz pomoć iskusnih ljudi, zajedno doprinijeti razvoju i boljitku svim žiteljima Varaždinske županije - izjavio je Krunoslav Lukačić.

Sanja Kolenko, kandidatkinja za zamjenicu župana, navodi kako svoju funkciju smatra mjestom s kojeg direktno može utjecati na stvaranje boljih uvjeta za život. Nadodala je kako prioritetima svakako smatra razvoj obrta i turizma, malog i srednjeg poduzetništva te poticanje rasta prirodne proizvodnje te osiguranje dostojanstvenih uvjeta za život starijih građana i sretnog i bezbrižnog djetinjstva najmlađih stanovnika.

- Svu svoju energiju, iskustvo i znanje, zajedno sa svojim kolegom Lukačićem, usmjerit ću na razvoj brojnih, nažlost, nedovoljno iskorištenih potencijala koje naša županija ima. - rekla je Sanja Kolenko.

"Spajanje mladosti i iskustva"

Marijan Škvarić, v.d. predsjednika ŽO HNS-a je izjavio kako su garancije da ja HNS dobitni dio za Varaždinsku županiju nova snaga te mladost spojena s iskustvom. - Tamo gdje je HNS na vlasti primjećuje se razvoj u svim segmentima naše lokalne sredine. Razvijene su komunalna i društvena infrastruktura te gospodarstvo. No, najbitnije od svega što radimo je ulaganje u ljude - rekao je Škvarić.

Komentari