općina ljubešćica

Foto - Horvatić prikupio 510 potpisa potpore, stigli Stričak, Jenkač i Kaniški

Objavljeno: 25.04.2021. 16:43

Zadnja izmjena: 25.04.2021. 16:45

Svaki treći od ukupnog broja birača Općine Ljubešćica dao je potporu kandidaturi Nenada Horvatića za još jedan mandat.

Horvatić je ukupno prikupio 510 potpisa, a valja imati na umu kako je na području Općine Ljubešćica na protekle izbore sveukupno izašlo  887 birača. Nenad Horvatić tada je ujedno bio i jedini kandidat (kao što će vjerojatno će biti i sada), te je u prvom krugu izbora dobio - za mnoge sredine poprilično nevjerojatnih - 90,8 glasova.

Povodom završetka ovog dijela predizborne kampanje, Horvatić je danas u Ljubešćici ugostio HDZ-ovog kandidata za župana i saborskog zastupnika Anđelka Stričaka (kojem su također uručeni potpisi potpore), a potporu su mu došli dati i susjedni gradonačelnik Novog Marofa, HDZ-ov saborski zastupnik Siniša Jenkač, kao i načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški

Članovi i podupiratelji općinskog HDZ-a na poklon su dobili plave polo majice, s natpisom "Ljubešćica u srcu"

Mandat mu obilježila Zona

Politička karijera Nenada Horvatića započela je prije 13 godina, kada se istaknuo (konačnom) izgradnjom sportske dvorane, koja je najveća sportska dvorana poslije Arene Varaždin. Mandat na izmaku Horvatiću je pak obilježilo ulaganje u Poduzetničku zonu pokraj autoceste, koja je jedna od najatraktivijih u ovom dijelu Hrvatske.

Komentari