stigli i koalicijski partneri

FOTO: Veliki foto izvještaj s HDZ-ove završnice u Turistu - evo kako je bilo i tko je došao

Uz tamburaše, bogate stolove i koalicijske partnere, lokalni HDZ-ovci večeras su se okupili u hotelu Turist na svečanoj godišnjoj završnici....
Objavljeno: 13.12.2018. 20:00

Zadnja izmjena: 13.12.2018. 21:09

Foto: Viktor Hranić

Uz tamburaše, bogate stolove i koalicijske partnere, lokalni HDZ-ovci večeras su se okupili u hotelu Turist na svečanoj godišnjoj završnici.

Predsjednik HDZ-a Anđelko Stričak tom prilikom za novinare je izjavio kako je Varaždinska županija „izrovana“ projektima, istaknuvši kako se trenutno na područje županije ulaže milijardu kuna, odnosno kako bi se do kraja mandata ulaganja mogla popesti na čak dvije milijarde kuna: - Drugi se bave populizmom i demagogijom, te kao sipe sipaju crnilo. Od srca bih volio da se naši Hrvati koji su zbog tog crnila otišli na rad u inozemstvo počnu vraćati – rekao je Stričak, naglasivši kako je ovog tjedana zajedno s Ivanom Čehokom u Hrvatskim vodama održao sastanak glede nastavka aglomeracije, te je optimističan.

HDZ-ov predsjednik Županijske skupštine i direktor Parkova Alen Runac rekao je kako HDZ širi dobru vibru, zbog čega smatra da je pred tom strankom u Varaždinskoj županiji svijetla budućnost: - Na skupštini mladeži HDZ-a tražila se stolica više. Maksimalno se trudimo u suradnji s Vladom – rekao je Runac, dok je predsjednik varaždinskog HDZ-a Damir Habijan izjavio kako će „lakmus papir“ snage stranaka u gradu Varaždinu biti predstojeći izbori u mjesnim odborima.

- Uvjeren sam kako će se pokazati da je HDZ najjača politička opcija u Varaždinu, što smo do sada definitivno pokazali. Želimo ostvariti što više od onoga što smo obećali građanima, ali odlučujemo zajedno u koaliciji s Glasom Ivana Čehoka – dodao je Habijan, dok je Natalija Martinčević istaknula kako je suradnja Reformista i HDZ-a na županijskoj razini za pohvalu, međutim kako od domaćih HDZ-ovaca očekuju više pomoći na nacionalnoj razini – konkretno za povrat duga po JPP-u, HRT-ovog centra, i sl.

- Bez obzira na političke i svjetonazorske razlike, svi smo mi na istom poslu kojeg su nam dodijelili građani. Ovakva neformalna druženja pridnose pronalaženju zajedničkog jezika, a osibito je to dobro kad je riječ o stranci koja ovom trenutku upravlja državom. Dobro je da se vertikala vlasti prepoznaje. Suradnja s državnom vlasti je dobra i mi smo pri vrhu po korištenju sredstvava, što je dobro za interese građana - rekao je gradonačenik Ivan Čehok, koji se također našao na domjenku.

Komentari