objava reformista

Foto - 'Kava s Čačićem' nastavlja se i sljedeći tjedan, ovo je raspored

Objava Narodne stranke - reformisti

Objavljeno: 27.01.2023. 10:17

Zadnja izmjena: 27.01.2023. 10:19

Foto: Objava Narodne stranke - reformisti

Objava Narodne stranke - reformisti

Narodna stranka - REFORMISTI organizirala je druženja i razgovore s građanima u svim gradskim mjesnim odborima. Predsjednik stranke Radimir Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević, kao i predsjednici vijeća i vijećnici mjesnih odbora iz redova Reformista, predstavili su program Reformista za grad Varaždin.

Predstavljen je i cijeli niz programa i projekata koji su iz zahtjeva Reformista realizirani u ovom dijelu mandata s naglaskom na značajno povećanje izdvajanja iz proračuna za djecu i umirovljenike, a na čemu će Reformisti inzistirati i dalje. Predstavljeni su i ključni infrastrukturni i gospodarski projekti te posebno jače povlačenje sredstava iz EU fondova.

Odgovarali su i na brojna pitanja građana vezana uz aktualnu političku situaciju u gradu ali i županiji, kao i na pitanja vezana uz nacionalne teme. Građani su iznijeli cijeli niz problema ali i prijedloga kako poboljšati kvalitetu života u našem gradu, a koji će biti ugrađeni u program Reformista. Pokazali su i jasnu želju da se u Gradskom vijeću nakon izbora formira stabilna i konstruktivna većina koja će se umjesto političkih prepucavanja i podmetanja baviti rješavanjem problema i donošenjem odluka u interesu razvoja našeg grada.  

„Kava s Čačićem“ nastavlja se i sljedeći tjedan kada će se razgovarati s građanima u prigradskim mjesnim odborima prema slijedećem rasporedu:  

  • PONEDJELJAK, 30. siječnja 2023.:

MO Kučan Marof, Donji Kućan i Zbelava, 17.30 sati – caffe bar Buba, Kućan Marof, Varaždinska 91

MO Gornji Kućan, 18.30 sati – caffe bar Lovac, Gornji Kućan, Kneginečka ulica 1

  • ČETVRTAK, 2. veljače 2023.:

MO Jalkovec, Črnec Biškupečki, Poljana Biškupečka, 17.30 sati – caffe bar Pauk, Varaždinska ulica, odvojak III, Jalkovec

  • PETAK, 3. veljače 2023.:

7. Mjesni odbor Biškupec, 17.30 sati – caffe bar Piccolo, Zagrebačka 91, Varaždin

Svi ste dobrodošli!

Komentari