tribina i diskusija šefa živog zida

FOTO: 'MARGINALIZIRANI' PERNAR U VARAŽDINU 'Opljačkati' banke da se spase ljudi

Objavljeno: 13.03.2017. 08:23

Zadnja izmjena: 13.03.2017. 17:29

Foto: Viktor Hranić

Jučer je u kafiću Picabia gostovao Ivan Pernar, izlažući ono što on vidi kao jedino rješenje za krizu u Hrvatskoj te otvoreno razgovarao s prisutnima, među kojima je bilo njegovih fanova, ali i kritičara.

Pernar je ponovno stavio naglasak na monetarnu reformu, objašnjavajući ideju jednokratne inflacije i slabljenja tečaja kao jedinog načina promjene na bolje. Tome je pridodao i ideje svoje stranke o izlasku iz Europske unije, pravosuđu domaćem i europskom te raznim drugim temama.

- Moramo odlučiti hoćemo li opljačkati banke da se ljudi spasu ili nam ostaje dalje propadanje, odlazak mladih u inozemstvo i sve veći broj blokiranih građana. - istaknuo je Pernar, dodajući kako se njega namjerno marginalizira iako je među studentima popularniji nego SDP i HDZ zajedno.

Pernara su kritizirali zbog nedavnog neodgovaranja na pitanja, a neki su ga i ismijali zbog lošeg korištenja primjera sa Schrodingerovom mačkom. Ipak je na kraju tribine publika Pernara ispratila aplauzom. Došao je i njegov stranački i saborski kolega Nenad Bunjac, a najavili su i da će Živi zid uskoro istaknuti svog kandidata za varaždinskog gradonačelnika.

Komentari