Varaždinska županija

Foto - Tin Jurak ponovno izabran za predsjednika Mladeži HDZ-a

Objavljeno: 24.11.2023. 21:30

Zadnja izmjena: 24.11.2023. 21:32

Foto: Boris Matijašec

Na današnjoj izbornoj skupštini županijske Mladeži HDZ-a mandat za predsjednika ponovno je dobio Tin Jurak, a tom je prilikom predsjednik HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak istaknuo da je pred njima superizborna godina te da će prevagu odnijeti onaj koji vjeruje u sebe i pobjedu.

Okupljenim stranačkim kolegama Stričak je kazao i da kad vidi te mlade ljude pred sobom, da je uvjeren u pobjedu na svim razinama, poručivši da će svim općinskim i gradskim organizacijama stranke preporučiti da na izborne liste stave i članove Mladeži HDZ-a.

 - Bitno je da stječete iskustvo o načinu na koji se način donose odluke i kako sve funkcionira, jer jednog dana ćete i vi voditi Županiju i naše gradove i općine. Dobro, to ne bude prebrzo, ali bude - kazao je Stričak, te naglasio da po prvi puta općinske i gradske organizacije HDZ-a vodi 15 žena i 10 muškaraca. 

Jurak: Imamo obvezu kreirati programe za mlade

Kako je istaknuo Tin Jurak, ovako velik broj prisutnih mladih ljudi na izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a Varaždinske županije na kojoj se bira novo vodstvo na mandat od dvije godine, potvrđuje hipotezu da su najbrojnija i najjača politička organizacija mladih u Varaždinskoj Županiji. 

- To dokazuje i da mladi u Varaždinskoj županiji čvrsto stoje uz HDZ i da kao takvi imamo odgovornost i obvezu kreirati programe za mlade - izjavio je Jurak, dodavši i da je nit vodilja za ovaj njegov mandat predlaganje ostvarivih rješnja problema mladih.

Komentari