kod placa

Foto - Mladež HDZ-a povodom Dana zaljubljenih Varaždincima podijelila jaglace

Objavljeno: 14.02.2022. 18:19

Zadnja izmjena: 14.02.2022. 18:19

Članovi HDZ-ove Mladeži i ove su godine darivali Varaždinke i Varaždince povodom Dana zaljubljenih, a danas su jaglace dijelili na ulazu u varaždinsku Gradsku tržnicu.

Kako su naveli u priopćenju, predsjednik Mladeži Tin Jurak tom je prilikom rekao kako u HDZ-u uvijek koriste ovakve prilike kako bi obradovali jedni druge i širili poruke zajedništva i ljubavi, te da je "upravo to ono što nam je u današnje doba potrebnije više no ikada".

- Valentinovo rado obilježavamo u Mladeži. Ponekad dijelimo čokoladna srca, tortu, balone, ruže, a danas smo se odlučili dijeliti jaglace. Takve sitnice su važne i mame osmijeh na lica, ali prije svega, najvažnije je dijeliti ljubav. Ona se ne mora nužno odnositi na romantične odnose, već i one obiteljske i prijateljske. Zato ovog Valentinova želimo pokazati da mislimo i na naše obitelji, majke, očeve, bake i djedove. I za njih želimo učiniti nešto lijepo, kako bi im uljepšali ovaj dan – rekao je Jurak te dodao kako ljubav mora biti nit vodilja kroz život u svemu što radimo.

Komentari