črn-bel

Foto - Održan dan žena u organizaciji SDP-ovog Foruma žena Ludbreg

Objavljeno: 12.03.2023. 20:26

Zadnja izmjena: 12.03.2023. 20:26

Sinoć je u ludbreškom restoranu Črn-Bel bila održana proslava međunarodnog Dana žena.

Stotinjak žena okupljenih u Forumu žena ludbreškog SDP-a uvodno su pozdravili predsjednica Foruma žena Centra svijeta Janja Nađ Ivanuša, čelni čovjek ludbreškog SDP-a Nino Ivanuša, predsjednica Foruma žena Varaždinske županije Dubravka Biberdžić, predsjednica županijskog SDP-a i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora i predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin.

- Našim članicama Foruma žena diljem Hrvatske ukazujemo na to da se položaj žena u Hrvatskoj ne poboljšava u onoj mjeri u kojoj bi to bilo potrebno. Mi se danas moramo boriti za prava naših žena, kćeri, majki i sestara za koja su se izborile njihove majke i bake. No zato su tu i Forum žena i SDP i sve druge progresivne strane u Hrvatskoj da ukažu na to. Ravnopravnost žena jedan je od kriterija koji nas definira demokratskim društvom - rekao je Grbin, a o stanju stranke na području Varaždinske županije i grada Varaždina Grbin je rekao:

- Siguran sam da će građani prepoznati sve ono za što se SDP zalagao i što je sve u samo godinu dana uspio napraviti i gdje Neven Bosilj i Miro Marković rade odličan posao. Pred nama je da isto napravimo i u Ludbregu u kojemu smo imali situaciju sa odlaskom gradonačelnika ali surađujemo i ono najbitnije: građani prepoznaju politike za koje se SDP zalaže i zalagat će se u budućnosti - zaključio je.

Komentari