FOTO: Održana donatorska večera varaždinskih Reformista - pogledajte tko je sve došao

Objavljeno: 24.10.2015. 10:24

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 09:41

Jučer, 23. listopada, u prostorijama restorana "Fontana" Crnković, održana je donatorska večera varaždinskih Reformista, predvođena predsjednikom stranke Radimirom Čačićem, potpredsjednicom stranke i donedavnom saborskom zastupnicom Natalijom Martinčević te ostalim članovima nacionalnog predsjedništva stranke.

Uz mnogobrojne goste, „zvijezda večeri“ zasigurno je bio Radimir Čačić koji je u svojoj izjavi istaknuo kako ga organiziranje ovakvih živahnih i neformalnih događaja veseli s obzirom da odražavaju njegovu dugogodišnju tradiciju, bez obzira na pripadnost političkoj stranci. Čačić je je naglasio važnost glasovanja lokalnih ljudi za lokalne stranke, pretpostavljamo, pozivajući pri tome treću izbornu jedinicu da na nadolazećim parlamentarnim izborima odaberu njegovu političku opciju.

- Ako mislite da se Istrijani mogu nagovoriti da glasaju za Dalmaciju ili Zagreb, varate se. Moramo glasati za sebe. – istaknuo je Čačić

Da organizirana donatorska večer nema samo neformalnu komponentu, već i onu financijsku, istaknula je Natalija Martinčević koja je navela kako se uz druženje nastoji skupiti određeni iznos sredstava koji će se koristiti u aktualnoj predizbornoj kampanji. Sigurni u svoju kvalitetu i dobar odaziv među građanima, Martinčević je istaknula da je organiziranje ovakvih večera početak jedne dugogodišnje tradicije varaždinskih Reformista, koji se očigledno duže razdoblje namjeravaju zadržati na domaćoj političkoj sceni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari