priopćenje za medije

Foto - Održana izvještajna skupština Gradske organizacije HNS-a Varaždin

Objavljeno: 24.02.2024. 09:11

Zadnja izmjena: 24.02.2024. 09:11

Dvije godine nakon izbora, Podružnica HNS-a Varaždin u petak je u Varaždinu održala izvještajnu skupštinu.

Skupštini su nazočili i vršitelj dužnosti predsjednika HNS-a Mirko Korotaj, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Krunoslav Lukačić, prvi čovjek županijske organizacije Koprivničko-križevačke županije Goran Pakasin, predsjednik gradske organizacije u Krapini Nenad Sikirica, zatim iz kneginečke organizacije Alan Košić, iz Vinice Nenad Vauda te načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec. Govoreći o radu u protekle dvije godine, predsjednik GO HNS-a Varaždin Igor Klopotan je predstavio aktivnosti kojih nije nedostajalo.

- Do "gašenja" mjesnih odbora, odluku koju je svojom većinom donio SDP u Gradskom vijeću, imali smo tri predsjednika mjesnih odbora. U 4. MO, najvećem u Varaždinu, predsjednik je bio Dejan Bjelivuk, u 5. MO Marina Kaniški te u MO Gojanec Berislav Bračko. U protekle dvije godine imali smo više desetaka akcija u gradu i prigradskim naseljima, druženja s građanima, otvaranje tema i konferencija za novinare te više nastupa na lokalnim televizijama ili internetskim portalima uživo - izjavio je Klopotan.

Najavio je i aktivnosti stranke u narednom razdoblju.

- Predstoji nam priprema za izbore u ovoj takozvanoj "super izbornoj godini" te priprema za lokalne izbore sljedeće godine. Upravo stoga i dalje ćemo predano raditi na terenu, biti u neposrednoj komunikaciji s građanima. Kao i dosad, pred građane izlazimo s konkretnim rješenjima problema te imenima ljudi koji ta rješenje mogu i provesti - zaključio je prvi čovjek varaždinskog HNS-a.

Komentari