priopćenje za medije

Foto - Održana je izvještajna sjednica Skupštine HNS Cestica

Objavljeno: 21.02.2024. 09:12

Zadnja izmjena: 21.02.2024. 09:12

Kako je na svojim društvenim mrežama objavio HNS Varaždinske županije, jučer je održana izvještajna sjednica Skupštine HNS Cestica koja je okupila 110 članova i gostiju.

Na jučerašnjoj su sjednici tako predsjednik podružnice HNS-a Cestica i načelnik Općine Mirko Korotaj te potpredsjednici Darko Majhen, inače predsjednik Općinskog vijeća Cestice, i Denis Kotolenko, općinski vijećnik, podnijeli izvješća. Sjednici su također, između ostalih, prisustvovali i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Krunoslav Lukačić te predsjednik Gradske organizacije HNS-a Igor Klopotan.

- Fokus naše politike je boljitak ljudi a realizirani planovi to i pokazuju! Upućujemo čestitke na prikazanom radu svim članovima matične podružnice predsjednika HNS-a Mirka Korotaja. Osim predsjednika, ova podružnica ima i članove koji obavljaju izvršne funkcije u županijskom i nacionalnom HNS-u. HNS čine vrijedne članice i članovi i to je njegova prava snaga. Cestica, od srca hvala! - stoji na društvenim mrežama HNS-a.

Ususret nadolazećim izborima, podsjetimo, gostujući nedavno u našem eTV studiju, gradonačelnik Lepoglave te županijski vijećnik HNS-a Marijan Škvarić nije dao konkretan odgovor na pitanje hoće li HNS na predstojećim izborima nastupiti samostalno, s HDZ-om, ili s nekim trećim, no rekao je kako "HNS ima snagu na izbore izaći i samostalno", dodavši kako su kao stranka "u programskoj suradnji s HDZ-om".

Komentari