STRANAČKA KLAUZURA

Foto - Okupljanje HDZ-a u Jalžabetu: Pripremamo županijsku razvojnu strategiju do 2030. godine

Objavljeno: 13.05.2022. 09:09

Zadnja izmjena: 13.05.2022. 09:09

U Jalžabetu je održana druga od pet klauzura koje je za dužnosnike HDZ-a s područja Jalžabet, Gornji Kneginec, Trnovec Bartolovečki, Martijanec, Sveti Đurđ, Veliki i Mali Bukovec te grada Ludbrega organizirala Županijska organizacija HDZ-a.

Župan Anđelko Stričak tom je prilikom najavio izradu Razvojne strategije Varaždinske županije do 2030. godine. 

- U sljedeća dva, tri mjeseca pripremit ćemo županijsku razvojnu strategiju i dati svima uvid kroz javnu raspravu, odnosno da svojim idejama doprinesu da bude što sadržajnija, ali i provodljivija. Naravno, i u ovom istočnom dijelu Varaždinske županije planira se niz projekata - najavio je.

Također, Stričak je izrazio zadovoljstvo odazivom stranačkih kolega na klauzuru.

- Sa stranačkim kolegama, od temeljnih preko općinskih i gradskih organizacija do županijske razine, razgovaramo o projektima i investicijama koje su u tijeku, ali isto tako i onima koje slijede. Kao što je poznato, za nas vrijedi moto da je sve mjerljivo, pa i rad u politici. O rezultatima će najviše govoriti naš mandat. Investicije se pripremaju i provode s ciljem poboljšanja kvalitete života svih naših sugrađana – rekao je Stričak.

'Ostavit ćemo neizbrisivi trag'

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Jalžabet i predsjednik Županijske skupštine Josip Križanić dodao je kako je HDZ nakon 20 godina ponovo dobio župana, čiji je zadatak priprema i realizacija projekata.

- Oni su govorili o velikim projektima, koji će biti realizirani tek sada u mandatu župana Stričaka, naravno uz podršku Vlade. U zadnjih šest godina dogodile su se sve moguće krize, a posljednja je rat u Ukrajini. Bez obzira na to, Vlada s premijerom Plenkovićem ima odlične rezultate o čemu govori i izvrstan kreditni rejting. U Županiji smo počeli pisati i realizirati projekte, od zdravstva do obrazovanja. Siguran sam da ćemo u ovom mandatu ostaviti neizbrisiv trag u Varaždinskoj županiji - rekao je.

Komentari