FOTO: Ovo su naši najbolji turistički djelatnici 2015. godine

Objavljeno: 22.12.2015. 13:49

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 14:17

Foto: Siniša Sović

Turistička zajednica grada Varaždina danas je proglasila osam najboljih djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti te su proglašene i tri najbolje instalacije Natječaja za adventsko uređenje prostora ispred poslovnih prostora u gradskoj jezgri... 

Naime, u gradskoj je vijećnici danas zaključena akcija Turističke zajednice grada Varaždina "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu". Gradonačelnik Varaždina, Goran Habuš, tom je prilikom uručio pobjednicima priznanje i novčane nagrade. Riječ je o nacionalnom programu Hrvatske turističke zajednice koji se provodi s ciljem podizanja razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u destinaciji. 

Na osnovu pristiglih prijava Vijeće Turističke zajednice grada Varaždina izabralo je najbolje u 8 kategorija. Najboljom je kuharicom proglašena Marija Kuzminski iz hotela Turist, najbolji je konobar Dražen Bosilj iz hotela Varaždin. Najboljom djelatnicom hotelskog domaćinstva proglašena je Nataša Čurila iz hotela Turist, a i iz istog hotela dolazi najbolja recepcijska djelatnica, Martina Malčec.

Među nagrađenima su i Ivančica Kudumija u kategoriji turistički vodič te Štefica Bodalec iz Parkova kao najbolja hortikulturalna djelatnica. U kategoriji organizator putovanja - agencijski djelatnik izabrana je Vesna Novak iz agencije Lily Tours te je među nagrađenima i policajac Slavko Vudrag kao najbolji policajac. 

Najljepše božićno drvce 

Grad Varaždin i TZ grada Varaždin raspisali su Natječaj za adventsko uređenje prostora ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri. Tamo je postavljeno ukupno 12 božićnih drvaca. Tema je bila "božićno drvce". Tri najatraktivnije instalacije izabrao je ocjenjivački sud koji se sastojao od predstavnika Grada Varaždina, TZ Grada Varaždina i Galerijskog centra. Pobjednik natječaja, Art Štacun, nagrađen je s 3000 kuna, Muzej anđela s 2000 (drugoplasirani) te obrt za izradu odjeće Brokat i kozmetički studio Revital s 1000 kuna. 

Pogledajte fotogaleriju: 

Komentari