premijer prošetao našim ulicama

FOTO: Tko je sve dočekao i družio se s Plenkovićem na Špancirfestu

Objavljeno: 24.08.2017. 17:01

Zadnja izmjena: 24.08.2017. 17:02

Foto: Viktor Hranić

Kao što smo već javili, premijer Plenković sa svojom svitom sastavljenom od troje ministara i nekoiko državnih tajnika posjetio Varaždin, zadržao se pola sata u Vijećnici i potom praćen brojnim domaćinima na čelu s Čehokom i Čačićem iskoristio vrijeme za Španciranje.

>> FOTO Čehok ugostio Plenkovića: 'Državu više ne vodi jedna ulica u Metkoviću nego kvart u Varaždinu'

Premijeru ovo nije prvi put da posjećuje Špancirfest i kurtoazno je izjavio da naša manifestacija - koju, kako je rekao Čehok, repliciraju mnogi širom naše zemlje - iz godine u godinu postaje sve zanimljivija. Premijer je na nekim mjestima zastajao i primao darove od nekih izlagača. Spontano su mu i srdačno pristupali i neki građani, izražavajući mu dobrodošlicu. Svratio je i do Muzeja anđela, u koji je nakratko i ušao, a radosno su ga dočekali i u Vindilandu, gdje je poslužen i osvježenjem. 

- Razgovarali smo o projektima i o načinima na koji vlada može pomoći razvoju Varaždina, prije svega u području obrazovanja. - izjavio je Plenković novinarima, a potom odgovarao na pitanja od nacionalnog interesa - poput otkupa dionica od MOL-a i nagrade DVD-ima koji su sudjelovali u gašenju požara u Dalmaciji. Zanimljivo je spomenuti i činjenicu da je Plenkovića došao srdačno pozdraviti i direktor Vindije Dragutin Drk. U našoj bogatoj fotogaleriji možete pogledati gdje je sve bio i s kim se premijer danas premijer sreo na ulicama Varaždina.

Komentari