bili smo u vilka novaka

Foto - Pogledajte i prosudite sami. Ovo je lokacija oko koje već tjedan dana ne prestaju sukobi

Mi smo danas bili na „mjestu radnje“ u Ulici Vilka Novaka i fotografirali ga. Tko je u pravu, a tko je u krivu, zaključite sami...
Objavljeno: 09.09.2021. 09:17

Zadnja izmjena: 09.09.2021. 09:17

Danas će se održati prva sjednica Gradskog vijeća nakon ljetne stanke, ususret koje su se ovih dana lomila koplja između vlasti i oporbe glede lokacije mini tržnice.

NL Ivana Čehoka odabranu lokaciju u Ulici Vilka Novaka nazvala je devastacijom parka, te inicirala i potpisivanje peticije kojom je prikupljeno 185 potpisa građana koji se protive toj ideji. Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković kazao je kako je riječ o naslijeđenom projektu i najboljoj mogućoj lokaciji nakon što je obiđen cijeli grad. Naglasio je kako ni o kakvoj devastaciji zelene površine nema govora.

Iz redova bivšeg gradonačelnika posebno su prozvali i platfomu Budimo grad. Kažu: „Ronili su suze nad zelenim pojasom u Trakošćanskoj, a sada idu rušiti dio parka.“ Iz Budimo grad također je stigao slikovit odgovor. Poručili su kako projekt jest „šalabajzerski“, ali je naslijeđen. Slažu se pritom s Markovićem da je lokacija - najbolja moguća.

Mi smo danas bili na „mjestu radnje“ u Ulici Vilka Novaka i fotografirali ga. Tko je u pravu, a tko je u krivu, zaključite sami. Ovo su fotografije:

Komentari