izbori 2024.

Foto - Predrag Štromar: Siguran glas za Sjever

Objavljeno: 09.04.2024. 16:07

Zadnja izmjena: 09.04.2024. 16:07

Izbori 2024.

Prekjučer u Ludbregu, jučer u Pregradi, danas u Zlataru, a sutra u Varaždinu… I tako svakoga dana, već godinama, naš Predrag Štromar obilazi sjever Hrvatske. On razgovara s ljudima, sluša njihove priče i razumije njihove potrebe.

Prekjučer u Ludbregu, na događanju "Kava sa Štromarom", razgovarali smo s Ludbrežanima o razvoju i budućnosti ludbreškog kraja.

- Drago mi je što je uspjela inicijativa da Ludbreški hren dobije europsku zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla. To ujedno dokazuje izuzetnu kvalitetu ne samo tog proizvoda, već i kvalitetu svih poljoprivrednih proizvoda ovog kraja – istaknuo je Predrag Štromar.

Jučer smo bili u Pregradi, gdje smo razgovarali s građanima. Vrijedni Zagorci znaju da se ne živi od svađa i podjela, već od rada. Ne zanima ih kažu populizam i ideologije, već kvaliteta života.

- Dobro poznajem mogućnosti naših gradova i općina na sjeveru Hrvatske, jer sam skoro svakodnevno na terenu. Zato aktivno sudjelujem u kreiranju rješenja i provedbi politika te realnih projekata kojima će Sjever samo potvrditi status najuspješnije regijom u zemlji – rekao je Predrag Štromar.

Naša stranka ima jasan plan za unapređenje Sjevera. Kroz smanjenje administrativnih barijera za i poreza za poduzetnike, poticanje poljoprivredne proizvodnje, ulaganje u zelenu i komunalnu infrastrukturu, ali i provedbu brojnih projekata i programa koje imamo u pripremi, želimo osigurati bolji život za sve građane našeg Sjevera, ali i Hrvatske!

Pozivamo vas da podržite naš program i izađete na izbore. Zaokružite 4. Predraga Štromara i gradimo bolju budućnost zajedno!

Komentari