sastanak Županijskog odbora

FOTO: Jandroković u Varaždinu HDZ-u obećao domaćeg kandidata za EU izbore?

Danas je u Varaždin na sastanak Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije došao glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.
Objavljeno: 12.03.2019. 19:04

Zadnja izmjena: 12.03.2019. 19:50

Foto: Viktor Hranić

Danas je u Varaždin na sastanak Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije došao glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

S predsjednikom Hrvatskog sabora su između ostalih došli i saborski zastupnici Anđelko Stričak i Josip Križanić, predsjednica žena HDZ-a Nadica Dreven Budinski te predsjednik gradskog vijeća Damir Habijan.

Saborski zastupnik Anđelko Stričak rekao je da će se na sastanku dotaknuti i projekata koji su u tijeku. - Mislim da ste svi upoznati s tim da se nikad nije toliko gradilo i radilo na području Varaždinske županije. Nama je cilj da u ovom mandatu zavrtimo investicije projekata vrijednosti dvije milijarde kuna. - rekao je Stričak.

Gordan Jandroković kazao je kako je ovaj dolazak u Varaždin ujedno i priprema za predstojeće Euro parlamentarne izbore. - Razgovarat ću sa svojim stranačkim prijateljima o pripremama za te izbore, o našoj strategiji te izbornom programu. Mi na tim izborima očekujemo pobjedu kao što je bila i ova u Ličko-senjskoj županiji. - rekao je Jandroković te dodao kako je Varaždinska županija jedna od onih u kojima je HDZ ostvario veliki napredak ako se usporedi sa zadnja tri izborna ciklusa, tako da će sasvim sigurno i Varaždinska županija predložiti svog kandidata.

 

 

Komentari