podjela cvijeća

Foto - Reformisti širom županije obilježili Međunarodni Dan žena

Objavljeno: 08.03.2022. 11:59

Zadnja izmjena: 08.03.2022. 12:00

Reformisti Varaždinske županije diljem županije obilježili su Međunarodni Dan žena prigodnom podjelom cvijeća svojim sugrađankama.

Dan žena obilježen je u Varaždinu na Gradskoj tržnici i u mjesnom odboru Gornji Kućan, Varaždinskim Toplicama, Ludbregu, Novom Marofu, Ivancu, Trnovcu Bartolovečkom, Sračincu, Jalžabetu, Martijancu, Petrijancu i Svetom Đurđu, a tom su prilikom priopćenjem predsjednik Reformista Radimir Čačić i predsjednica Reformista Varaždinske županije i saborska zastupnica Natalija Martinčević ženama čestitali Međunarodni Dan žena.

- Reformisti kontinuirano kroz djelovanje Interesnog odbora žena potiču raspravu o važnim temama koje se tiču žena, a u svom programu zalažu se za ravnopravnost spolova, jednake mogućnosti za ostvarivanje svojih prava, jednak status i uravnoteženo sudjelovanje u političkom djelovanju, kao i jednaku korist od ostvarenih rezultata. Posebice smo ponosni na činjenicu kako su jedine dvije žene načelnice u Varaždinskoj županiji upravo Reformistice - naveli su. 

Komentari