priprema za izbore

FOTO: Reformisti posjetili Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda u Ludbregu

Objavljeno: 16.05.2020. 15:44

Zadnja izmjena: 16.05.2020. 15:46

Predsjednik Reformista Radimir Čačić, i predsjednica Reformista Varaždinske županije, Natalija Martinčević, posjetili su danas Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda u Ludbregu.

Tom prilikom, kako su istaknuli u priopćenju za medije, obišli su izlagače te razgovarali s njima o trenutnoj situaciji na tržištu, kao i poteškoćama s kojima se trenutno susreću.

- Također, ovo je bila i prilika za podsjetiti poljoprivrednike kako se sve do 30. studenog ove godine mogu javiti na Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Varaždinske županije, za što je u županijskom proračunu osigurano 4.2 milijuna kuna. Također, provodit će se i mjera „Proljetna sjetva“ u sklopu koje će Županija i ove godine putem Garancijske agencije Varaždinske županije izdavati jamstva OPG-ovima u svrhu financiranja proljetne sjetve ili sadnje - istaknuli su Reformisti.

Uz obilazak tržnice, vodstvo Reformista ovaj posjet Ludbregu iskoristilo je i za susret s ludbreškim Reformistima, s kojima s razgovarali o pripremama za predstojeće izbore.

 

Komentari