izborna skupština

Foto - Sanja Tušek nova predsjednica Zajednice žena HDZ-a 'Katarina Zrinski' grada Varaždina

Objavljeno: 13.03.2023. 09:21

Zadnja izmjena: 13.03.2023. 09:21

Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski" grada Varaždina održala je Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo Predsjedništvo i članice Gradskog odbora.

Za predsjednicu je izabrana Sanja Tušek, potpredsjednice su Maja Hrešć i Jadranka Travančić, a tajnica Vanja Horvat. U Gradski odbor Zajednice žena izabrane su još i Aranka Oreški, Gordana Kišak, Vesna Hanžek, Mirjana Šantek, Marijana Staneković, Gordana Mendeš, Martina Loborec, Barbara Cupar, Melita Pomper, Lovorka Horvat i Gordana Conar.

- Nijedna politička opcija u Hrvatskoj nema ovako jaku žensku zajednicu koja doprinosi radu i podupire sve projekte i akcije naše stranke, ali također suradnjom s nevladinim udrugama i svojim brojnim inicijativama brine o najosjetljivijim skupinama društva, djeci, mladima, našim starijim sugrađanima, jača ulogu žena u društvu i promiče jednakost i prava žena. S voljom, znanjem i kulturom dijaloga koju njegujete, vjerujem i znam da možete sve, a ja vam uvijek stojim na raspolaganju kao podrška u vašem radu - rekao je tom prilikom predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina i saborski zastupnik Damir Habijan.

Komentari