druženje u turistu

FOTO SDP-ovci slave 28.godišnjicu osnivanja stranke, stigao i Bernardić - evo atmosfere iz Turista

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.02.2019. 19:25

Zadnja izmjena: 08.02.2019. 19:26

Foto: Viktor Hranić

Županijska organizacija SDP-a Varaždinske županije u Turistu slavi 28.godišnjicu svojeg osnivanja, a među gostima bio je i predsjednik SDP-a Hrvatske Davor Bernardić, predloženi kandidati za izbore za EU parlament, saborski zastuonici, gradonačelnici i načelnici iz redova SDP-a.

Predsjednica županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora rekla je kako se SDP želi otarasiti negativnih pojava koje su se prije događale te kako se stranka želi otvoriti. - Možda smo prokleti jer smo to željeli jer nam se to ostvarilo. Dakle, toliko smo otvoreni da je to prešlo neke granice demokratskih procesa jer se nakon toga odluke moraju svi držati, a to nas je koštalo rezultata - rekla je Vupora i u svojem govoru spomenula kako je kriva percepcija da članovi samo izlaze iz stranke, već kako i novi dolaze.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić rekao je pak kako je upravo SDP uklanjao barijere među ljudima u posljednjih dvadesetak godina. - Naš zadatak je da inzistiramo da građani Hrvatske budu građani Europske unije, a ne građani drugog reda, da naši poljoprivrednici imaju iste poticaje kao i europske kolege. Želimo Hrvatsku u kojoj će ljudi moći dostojanstveno živjeti od svoga rada - poručio je Bernardić. 

 

Komentari