predstavljanje kandidature

Foto - Silvija Zagorec HDZ-ova kandidatkinja za zamjenicu župana

Silvija Zagorec u svojem je obraćanju zahvalila Stričaku koji je, kako je rekla, prepoznao njezin trud i rad i pozvao je da se pridruži njegovom timu.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.04.2021. 10:54

Zadnja izmjena: 27.04.2021. 11:10

Foto: Luka Šalamun

Silvija Zagorec HDZ-ova je kandidatkinja za zamjenicu župana na predstojećim lokalnim izborima.

Kako je rečeno na konferenciji za medije, Zagorec, koja je po struci diplomirani inženjer geotehnike radila je u Zagorje - Tehnobetonu na izvršnim pozicijama u segmentu izvođenja radova, a višegodišnji rad u struci zamijenila je povratkom na obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo OPG Zagorec u Vidovcu. - Ovime šaljemo dvije jasne poruke. Prva je ta da je svaki kutak Varaždinske županije bitan, a druga da su u HDZ-u žene na izvršnim i dužnosničkim pozicijama žene dobrodošle - rekao je Anđelko Stričak, predsjednik ŽO HDZ-a i kandidat za župana. 

Silvija Zagorec u svojem je obraćanju zahvalila Stričaku koji je, kako je rekla, prepoznao njezin trud i rad i pozvao je da se pridruži njegovom timu. - Upoznata sam s potrebama i primarnim potrebama žiteljima ruralnih sredina i smatram da svojim angažmanom mogu doprinijeti boljitku istih . Žena sam koja prihvaća izaove i vođena sam željom da svojim znanjem i iskustvom pridonesem boljitku naše prelijepe županije zajedno sa našim kandidatom za župana Anđelkom Stričakom - rekla je Zagorec. 

Komentari