unutarstranački izbori

FOTO: Skup HDZ-a u Ljubešćici: "Nedvosmisleno za Plenkovića i Jenkača!"

Objavljeno: 01.03.2020. 09:06

Zadnja izmjena: 01.03.2020. 11:29

Foto: Dino Možek

Nenad Horvatić sinoć je pozvao članove HDZ-a Ljubešćice da na skorašnjim unutarstranačkim izborima, 15. ožujka, podrže Andreja Plenkovića, a nakon toga, kada 5. travnja dođu izbori unutar lokalnog HDZ-a – Sinišu Jenkača.

Poruka je to koju je Horvatić uputio prigodom izbora u Temeljnoj organizaciji HDZ-a Općine Ljubeščica, kojoj je prisustvovalo više od 160 članova stranke s područja općine. Skupu je nazočio i kandidat za predsjednika županijskoga HDZ-a Siniša Jenkač, koji se tom prigodom nazočnima zahvalio na potpori. Horvatić je, pak, naglasio kako je potpora ljubeškoga HDZ-a spomenutoj dvojici kandidata – „nedvosmislena“.

- Ovakav odaziv članova, kao i činjenica da u proteklom razdoblju nismo izgubili ni jedne izbore, dokazuje da je općina Ljubešćica najjača općinska organizacija HDZ-a Varaždinske županije. Za kandidaturu aktualnog predsjednika Andreja Plenkovića i članove njegova tima prikupili smo najviše potpisa, čak 175 za Andreja Plenkovića, te po 150 potpisa za njegove zamjenike i potpredsjednike – rekao je Horvatić kojemu, inače, kao načelniku teče 12. godina neprekinutih mandata. Na proteklim lokalnim izborima u općini koju vodi osvojio je 90,80 posto glasova, a HDZ gotovo 80 posto.

Komentari