priprema za izbore

FOTO: SKUPŠTINA HNS-A "Vratit ćemo povjerenje u politiku općenito!"

Objavljeno: 27.02.2020. 22:25

Zadnja izmjena: 28.02.2020. 12:20

Foto: Dino Možek

Predsjednik županijskoga HNS-a Alen Leverić sinoć je izjavio kako se njegova stranka i organizacija kojoj je na čelu već priprema za lokalne izbore, ali i kako je uvjeren da će već koncem ove godine, na parlamentarnim izborima, HNS pokazati svoju snagu...

U hotelu „Turist“ održala se, naime, godišnja Skupština HNS-a Varaždinske županije kojoj su nazočili Predrag Štromar, bivši župan, aktualni ministar graditeljstva i potpredsjednik stranke, kao i Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a. Štromar tom prilikom nije želio odgovarati na pitanje o skorašnjim izborima unutar HNS-a.

- Svi me pitaju za funkcije, a nitko ne pita koje projekte ćemo imati za ljude koji ovdje žive. Idemo s novim natječajima za subvencionirane kredite, ali i s natječajima za energetsku obnovu kuća građana krajem trećeg odnosno početkom četvrtog mjeseca. Trenutno mi je to prioritet – rekao je Štromar.

Alen Leverić rekao je, pak, kako će HNS vratiti povjerenje građana, ne samo u njihovu stranku nego i politiku općenito.

- Rezultati pokazuju da građani prepoznaju ono što HNS radi. Imamo devet načelnika i gradonačenika u ovoj županiji i rezultati su vidljivi. Samo, primjerice, u Trnovec Bartolovečki, otkako mu je na čelu HNS-ov načelnik, uloženo je blizu 100 milijuna kuna. Naši ljudi su kvalitetni i znaju kako podići kvalitetu života – zaključio je predsjednik županijskoga HNS-a, Alen Leverić, posebno naglasivši rezultat od 48 posto samostalnim izlaskom u Lepoglavi.

 

Komentari