U Županijskoj palači

Foto - Varaždinska županija domaćin četvrte radne skupine Hrvatske zajednice županije

Objavljeno: 19.06.2024. 18:23

Zadnja izmjena: 19.06.2024. 18:25

Varaždinska županija danas je bila domaćin članova Radne skupine za obrazovanje i kulturu Hrvatske zajednice županija, na kojoj se raspravljalo o tekućoj problematici kao što je reforma obrazovnog sustava i raspodjela decentraliziranih sredstva, izviejsitli su iz Varaždinske županije. 

Na početku sjednice sve nazočne pozdravio je i varaždinski župan Anđelko Stričak, upoznavši ih s bogatom poviješću Županije. Iskazao je zadovoljstvo što je Varaždinska županija domaćin već četvrtoj radnoj skupini Hrvatske zajednice županije, što govori u prilog tome da su aktivnosti i rad županijskih upravnih odjela prepoznatljivi.

Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek je održao prigodnu prezentaciju predstavivši pritom projekte koji se provode na području obrazovanja u Varaždinskoj županiji. Nakon održane sjednice, članovi Radne skupine obišli su i Srednju strukovnu školu Varaždin te Regionalni centar kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija pri Medicinskoj školi u Varaždinu, naveli su iz Županije.

Komentari