donacija hrane

FOTO: Žene i mladež HDZ-a donirali socijalnu samoposlugu "Kruh sv. Antuna"

Objavljeno: 22.12.2020. 18:35

Zadnja izmjena: 22.12.2020. 18:35

Mladež HDZ-a Varaždinske županije i Zajednica žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Varaždinske županije uručili donaciju Socijalnoj samoposluzi “Kruh sv. Antuna” u Varaždinu

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. godine, predstavnici Mladeži HDZ-a Varaždinske županije predvođeni predsjednikom Tinom Jurakom i predstavnice Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” predvođene predsjednicom Nadicom Dreven-Budinski uručili su donaciju prehrambenih i higijenskih proizvoda Socijalnoj samoposluzi “Kruh sv. Antuna” u Varaždinu.

Socijalna samoposluga ''Kruh sv. Antuna'' Varaždin je volonterski projekt Franjevačkog svjetovnog reda i Frame (Franjevačke mladeži) za pomoć najpotrebnijima.

“Cilj ove humanitarne akcije je pomoći onima kojima je to najpotrebitije, kao i zainteresirati javnost o potrebama za pomoć socijalno ugroženim kategorijama u gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji. Zahvaljujem članicama i članovima Mladeži HDZ-a Varaždinske županije koji su se odazvali akciji te predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije na podršci i u ovoj akciji”, rekao je Jurak.

“Svjesni smo da su donacije potrebne uvijek, a posebno u ovo blagdansko doba. Nastojat ćemo organizirati još ovakvih humanitarnih akcija. Nadamo se da ćemo ovom gestom uljepšati blagdane potrebitima u ovo blagdansko vrijeme. Ovom prilikom zahvaljujem svim članicama Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Varaždinske županije te OPG-u Zagorec na donacijama”,  rekla je Dreven Budinski.

Komentari