prava ženska veselica

FOTO Žene lepoglavskog i ivanečkog HNS-a proslavile su Dan žena uz pjesmu i ples

Objavljeno: 13.03.2018. 12:14

Zadnja izmjena: 13.03.2018. 12:19

U subotu, 10. ožujka, Ženske inicijative Podružnice HNS-a Lepoglava i Ivanec organizirale su proslavu povodom Međunarodnog dana žena, kojoj su se pridružili i ostali članovi stranke. 

Ženska inicijativa HNS-a Lepoglava, svoje peto druženje povodom Dana žena organizirala je u Restoranu JAK Žarovnica, a na početku druženja prisutne je pozdravila predsjednica ŽI HNS-a Lepoglava Marija Ribić, a svim ženama čestitku povodom njihovog dana uputio je i predsjednik Podružnice HNS-a Lepoglava Milan Pavleković.

-Velika mi je čast što je ova naša proslava postala tradicija. Već petu godinu organiziramo druženje povodom Dana žena, svake godine na proslavi je sve više žena, a ono što me najviše veseli je činjenica da u obilježavanju ovog Dana ne sudjeluju samo članice i simpatizerke HNS-a već i žene iz drugih političkih stranaka. – istaknula je Ribić

I žene iz Ženske inicijative HNS-a Ivanec proslavile su svoj dan u KTC-u Ivanec, a druženje je otvorila predsjednica Natalija Kocijan.

-Obilježavanje Dana žena za nas je postala jedna lijepa tradicija. Osam godina za sve žene organiziramo druženje, te do kasno u noć uživamo u pjesmi i plesu. Svake nam se godine pridruži sve više žena što nam je izuzetno drago, te se nadamo da će ih slijedeće godine biti još više. – rekla je Kocijan

Svim ženama, na druženju je podijeljeno cvijeće od strane gradonačelnika Ivanca Milorada Batinića, potpredsjednika Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predraga Štromara, predsjednika Podružnice HNS-a Ivanec i zamjenika gradonačelnika Branka Putareka te tajnika ŽO HNS-a Varaždinske županije Zlatana Mošmondora.

 

Komentari