Ženska inicijativa HNS-a Varaždinske županije za svoje je članice, ali i članice drugih ženskih inicijativa stranke, organizirala druženje na ovogodišnjem Špancirfestu.  Pridružili su im se predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije i član Uprave Hrvatskih cesta, Alen Leverić, saborski zastupnik Milorad Batinić te njegove kolegice iz Sabora Božica Makar i Bernarda Topolko.
Prilikom obilaska sadržaja ovogodišnjeg Špancirfesta svi su se složili da se manifestacija još jednom dokazala kao top događaj u Hrvatskoj: „Građani naše županije zaslužili su ovakvu manifestaciju pred kraj ljeta da se još jedom opuste i provedu uz brojne zabavne sadržaje. Ljeto prolazi i građani se vraćaju s godišnjeg na svoj radna mjesta. I za nas se nastavlja razdoblje intenzivnog rada na terenu i provođenja brojnih projekata jer nema općine i grada u Varaždinskoj županiji u koji nisu stigla sredstva  iz Ministarstva graditeljstva ali i znatna ulaganja Hrvatskih cesta“,  izjavio je Leverić. 

Prije odlaska na Špancirfest održan je i kraći susret u prostorijama stranke gdje je ukratko bilo riječi o najnovijim aktualnostima u stranci te događanjima koja slijede do kraja godine. Istaknuta je i kurikularna reforma koja "Školu za život" uvodi u gotovo sve osnovne i srednje škole: „Špancirfest je uvijek nekako bio simbol završetka ljeta i početka nove školske godine. Tako je i ove godine a za tjedan dana osnovnoškolci i srednjoškolci vraćaju se u svoje školske klupe. Tamo će ih gotovo sve dočekati promjene i "Škola za život" jedna od najvažnijih reformi koja je pokrenuta zahvaljujući našoj ministrici Blaženki Divjak“ - zaključio je Leverić.  

Komentari

31.08.2019. 09:50h Zadnja izmjena: 31.08.2019. 09:50