u HNK

FOTO: Županijski SDP svečanom akademijom obilježio 30 godina djelovanja

Županijska organizacija SDP-a danas je svečanom akademijom u varaždinskom HNK obilježila 30 godina djelovanja u Varaždinu i Varaždinskoj županiji.
Objavljeno: 08.02.2020. 19:48

Zadnja izmjena: 08.02.2020. 19:49

Foto: Dino Možek

Županijska organizacija SDP-a danas je svečanom akademijom u varaždinskom HNK obilježila 30 godina djelovanja u Varaždinu i Varaždinskoj županiji.

Predsjednica županijske organizacije Barbara Antolić Vupora tom je prilikom istaknula kako ovime na neki način obilježavaju i početak kampanje za parlamentarne izbore, ali i da se pripremaju za lokalne izbore - Mi smo stranka koja je zajedno s građanima gradila način života i bolji život za radnika. Mi smo ovdje zbog njih i prema njima moramo biti odgovorni. - rekla je Antolić Vupora, te najavila kako će na lokalnim izborima imati kandidata i za župana i za gradonačelnika Varaždina.

Predsjednik varaždinske gradske organizacije Miroslav Marković izrazio je uvjerenje kako dolazi vrijeme promjena u Hrvatskoj ali i Varaždinu - Varaždinska gradska organizacija, kao najveća u županiji, mora biti nositelj tih promjena, počevši od Varaždina u kojem caruje korupcija i nepotizam - rekao je Marković.

Komentari