priopćenje za medije

HDZ: Gotovo svaki treći birač u općini Bednja svoju potporu dao aktualnom načelniku Poljaku

Objava Hrvatske demokratske zajednice (HDZ)

Objavljeno: 20.04.2021. 08:29

Zadnja izmjena: 20.04.2021. 08:30

Foto: Objava Hrvatske demokratske zajednice (HDZ)

Damir Poljak, aktualni načelnik Općine Bednja te kandidat HDZ-a za novi mandat na mjestu načelnika te Općine, već sada ima veliku potporu u pohodu na novi mandat budući da je u samo 24 sata uspio prikupiti 1.300 potpisa iako mu je za pravovaljanu kandidaturu bilo dostatno njih 150.

Ovakav rezultat govori da je već sada svaki treći birač u općini Bednja svoju potporu dao aktualnom načelniku Poljaku. Prilikom predaje 1.300 potpisa Poljak je izjavio da je općina Bednja doživjela procvat u protekle četiri godine. Ujedno je najavio da se istim tempom, odnosno još snažnije, ide dalje i naredne četiri godine.

– Pod tim tempom smatram ravnomjerni razvoj općine, krenimo od Trakošćana za koji imam gotov projekat za žičaru, etno naselje u Trakošćanu, autokamp, sportski tereni, rotor u Trakošćanu, trgovi u Cvetlinu, Vrbnu, stambene zgrade za mlade u Bednji, park šetnica i mnogi drugi projekti. Stoga kad se pogleda Bednja naša djela svjedoče kao i svi dovršeni projekti pa ne treba puno govoriti, vjerujem da će nakon još jednog mandata biti još ugodnija općina za život i starima kao i mladima – izjavio je Poljak okupljenima prilikom predaje potpisa izbornom povjerenstvu.

Uz načelnika Poljaka na predaji potpisa bili su predsjednik Općinskog vijeća Bednje Vladimir Kramarić te vijećnik Ivan Knez.

Objava Hrvatske demokratske zajednice (HDZ)

Komentari