lokalni izbori 2021.

Gradska organizacija SDP-a Ivanec predala potpise potpore kandidaturama

Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Objavljeno: 28.04.2021. 19:28

Zadnja izmjena: 28.04.2021. 19:30

Foto: Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Gradska organizacija SDP-a Ivanec danas je Izbornom povjerenstvu Grada Ivanca dostavila potpise za kandidature gradonačelnice i članova Gradskog vijeća.

 "Hvala svim našim sugrađanima od srca na svakom potpisu i ogromnoj podršci koju nam svakodnevno pružate. Vaše mišljenje i ideje izrazito su nam važne, a vaša energičnost i želja za promjenom pokazatelj su nam da smo na pravom putu da Ivanec učinimo boljim mjestom za život. Vrijeme je za promjene i uvjerena sam da će naši sugrađani to prepoznati na izborima 16. svibnja." - istaknula je kandidatkinja za gradonačelnicu Jasenka Friščić

 "Jedini smo u proteklih mjesec dana obišli svako naselje u sastavu Grada Ivanca i veseli me ogromna podrška koju nam ljudi svakodnevno iskazuju. Vrijeme je da besplatni vrtić, jednosmjenska nastava, dnevni boravak za starije, POS stanovi za mlade obitelji i još mnogi drugi projekti postanu stvarnost. Vrijeme je za pravu promjenu na čelu Grada Ivanca, a to možemo uspjeti samo s Vama, s ljudima u prvom planu." - istaknuo je kandidat za zamjenika gradonačelnice Dalibor Patekar.

 Uz kandidature za gradonačelnicu i zamjenika, predana je i lista za Gradsko vijeće i to u sljedećem sastavu:

 1. Jasenka Friščić
 2. Dalibor Patekar
 3. Mihael Slunjski
 4. Domagoj Sever
 5. Maja Ferenec Kuća
 6. Karlo Strugar
 7. Nikolina Vlahek Canjuga
 8. Ivan Geci
 9. Lana Vlaisavljević
 10. Igor Tompić
 11. Franjo Šoštarić
 12. Marija Vidović
 13. Nevenka Šoštar Kruhoberec
 14. Ivan Geci
 15. Anica Putar

Komentari