Gradski vijećnici Cecelja i Ilčić podržali Kolindinu kandidaturu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 30.11.2014. 12:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

Gradski vijećnici iz Hrasta Ladislav Ilčić i Željko Cecelja, Mladen Hižak iz HSS-a te županijski vijećnici Snježana Sučić i Nikola Šopar svojim su potpisom u subotu podržali predsjedničku kandidaturu Kolinde Grabar – Kitarović...

Ladislav Ilčić, predsjednik stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku ustvrdio je kako je Kolinda Grabar - Kitarović predstavljajući svoj program pokazala da ima jasnu viziju što će raditi kao predsjednica Hrvatske.

- Između ostalog, predsjednik države prema Ustavu treba brinuti o usklađenom djelovanju svih državnih tijela. G. Ivo Josipović to prečesto, kad je bilo potrebno, nije činio – nije imao svoj stav, nije znao što da misli ili je mirno razgovarao a nakon toga nije ništa učinio. Narod ne pamti niti jedan njegov čin u ovih pet godina njegovog mandata – kazao je Ilčić.

Željko Cecelja, gradski vijećnik Hrasta podsjeća, pak, da je Ivo Josipović u svojem mandatu bio više puta u Beogradu nego u Budimpešti, Beču, Ljubljani i Rimu zajedno.

- Mi želimo razvijate dobre odnose sa susjedima ali smatramo da u tome trebaju prednjačiti dobri odnosi s onim susjedima koji su, kao i Hrvatska, u Europskoj uniji. Gđa Grabar – Kitarović u svojoj je međunarodnoj karijeri ostvarila brojna poznanstva i veze koje njoj, kao i Hrvatskoj svakako mogu pomoći u promociji hrvatskih interesa u inozemstvu – uvjeren je Cecelja.

Komentari