objava na društvenim mrežama

Habijan: Uz Špancirfest, očekujem i prosvjed SDP-a protiv poskupljenja odvoza otpada

Objavljeno: 13.08.2023. 11:52

Zadnja izmjena: 13.08.2023. 11:54

Nakon što je Grad Varaždin nedavno objavio kako je u tijeku javno savjetovanje o skupljanju i sufinanciranju usluge skupljanja komunalnog otpada, na situaciju se ironično osvrnuo i saborski zastupnik i prvi čovjek gradskog HDZ-a Damir Habijan.

Naime, Habijan je na društvenim mrežama, u ironičnom tonu, objavio kako uz nadolazeći Špancirfest očekuje i "prosvjed SDP-a uz podršku zastupnice Barbare Antolić Vupore protiv poskupljenja odvoza otpada", priloživši pritom "screenshotove" vijesti od 2018. godine naovamo u kojima SDP traži smanjenje cijene odvoza komunalnog otpada.

- Kronologija jasno pokazuje kako se mijenja i narativ i djelovanje. Jedna retorika i postupci kad si u oporbi, druga kada si na vlasti. Ipak, očekujem bar malo dosljednosti kod SDP-a, pa da imamo nekoliko prosvjeda na Korzu, kaznene prijave. Očekujem da će na prosvjedu, kao i 2019. godine, biti i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora koja nadam se da misli kako su Bosilj i Marković 2019. godine mislili da misle da cijena odvoza otpada ne smije rasti, odnosno da su tako mislili i misle i 2023. godine - stoji u objavi Habijana, a cijelu objavu možete pogledati u nastavku:

Komentari