predizborna presica

Habijan: ''Nadam se da će HDZ u Varaždinu realizirati sve projekte koje smo obećali za izbore''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.05.2019. 11:38

Zadnja izmjena: 03.05.2019. 11:48

Predsjednik varaždinskog HDZ-a Damir Habijan i kandidati stranke na nedjeljnim izborima za vijeća mjesnih odbora u četvrtak su održali konferenciju za novinare u prolazu između Moslavačke ulice i Ulice Mirka Kolarića starijeg.

Kako je tom prilikom rekao Habijan, ovaj je prolaz nakon inicijative HDZ-a dobio javnu rasvjetu. - Ovo možda jest mali korak, mali potez, ali to je upravo ono zbog čega su mjesni odbori bitni – bitni su zbog ovih manjih, sitnih komunalnih problema – izjavio je Habijan te dodao kako se nada da će njegova stranka u Varaždinu u iduće dvije godine realizirati sve projekte koji su obećali za lokalne izbore. 

Zadovoljan konačnim rješenjem koje su potaknuli bio je i nositelj liste HDZ-a za Vijeće 7. mjesnog odbora „Biškupec“ Elvis Šegović.– Drago mi je da smo uspjeli realizirati obećanje koje smo dali i ova će rasvjeta doista puno značiti mještanima zbog sigurnost djece koja, posebice u zimskom razdoblju kad se noć brzo spusti, prolaze ovim prolazom. Sigurno će im sad biti ugodnije i ljepše živjeti ovdje i vjerujem da su stanovnici itekako sretni sada kad su nakon 40-ak godina uspjeli dobiti ovu rasvjetu – rekao je Šegović.

Uoči izbora za vijeća mjesnih odbora u Gradu Varaždinu, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a uputio je poziv sugrađanima. – Pozivam sve Varaždinke i Varaždince da u nedjelju, 5. svibnja, izađu na izbore. Možda ovi izbori nisu toliko razvikani, ali su sigurno bitni, kao i svaki izbori. Moja je poruka građanima da smo nakon dvije godine, kao što smo i obećavali u kampanji pod sloganom „Uključi Varaždin”, doista i uključili ovaj kvart i uključit ćemo i ostale kvartove u gradu Varaždinu – poručio je Habijan.

Komentari