istup na facebook-u

Habijan Čehoku: Još jednom, pomirite se s porazom

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.01.2022. 13:07

Zadnja izmjena: 14.01.2022. 13:09

Ivan Čehok održao je danas konferenciju za medije na temu povećanja cijene odvoza otpada i pritom prozvao gradski HDZ rekavši kako HDZ šuti umjesto da vlast prisile na smanjenje cijene.

Na ovu je izjavu pak na svojem Facebook profilu regirao predsjednik gradskog HDZ-a Damir Habijan te napisao kako on je istupio i to prvi puta kada su mu se obratili iz Udruge Varaždinsko smeće:

- Inicirao sam sastanak i predložio Vam da ih saslušate i da im date odgovore na pitanja koja su ih zanimala. Niste htjeli, i pokrenuli ste lavinu. Ostalo je povijest - napisao je Damir Habijan.

Habijan pomalo sarkastično u svojem postu još je napisao:

- Danas nam se "urbi et orbi" obratio bivši gradonačelnik ovjekovječen u skulpturi redovnika, u stanci između suđenja u kaznenim postupcima. Drago mi je da u formi, da se odmorio i da vodi računa o meni i stranci kojoj pripadam. Samo, gospodin mora znati da neće on govoriti kada ću ja ili netko drugi iz HDZ-a istupati, djelovati, činiti ili nečiniti.  Još jednom, pomirite se s porazom i uživajte u svakom danu - napisao je Habijan.

 

Komentari