'croatia full of life'

VIDEO Habijan kritizirao novi spot Hrvatske turističke zajednice, pa onda raspalio po centraliziranoj državi

Objavljeno: 09.11.2017. 08:34

Zadnja izmjena: 09.11.2017. 08:54

Foto: YouTube/Screenshot

Plejada međunarodno poznatih Hrvata - poput Luke Modrića, Maksima Mrvice i Dario Šarića - uz puno kadrova našeg primorja i Zagreba - reklamira Hrvatsku stranim turistima u novom spotu Hrvatske turističke zajednice.

Spot je odrađen očekivano profesionalno, premda se radi o uglavnom već viđenom materijalu - Šibenik, Dubrovnik, Zadar, Zagreb, planine i rijeke smjenjuju se jedna za drugom u dinamičnom videu koji traje nepune 3 minute i objavljen je i na YouTubeu prekjučer.

Na svojoj Facebook stranici spot je kritizirao šef varaždinskog HDZ-a Damir Habijan zbog činjenice da na spotu nema ni V od Varaždina - ili, kako veli Habijan - niti u jednoj stotinki sekunde nema kadra iz grada koji je nekoliko godina zaredom dobio nagradu za najuređeniji grad.

- Varaždin, u kojem se održava Špancirfest, dobitnik HTZ-ove nagrade za turistički događaj godine. Varaždin, grad koji je nadaleko poznat po svojoj baroknoj arhitekturi. Ovo je još jedan dokaz da se Varaždin, kao ni ostatak sjevernog dijela naše zemlje, ne cijeni u očima centralizirane države kao što je Hrvatska. No, političari, bez obzira na stranačku pripadnost, dođu u Varaždin kada se treba pohvaliti gospodarskim rezultatima. Hrvatska nije samo Zagreb i jadranska obala. - ističe Habijan u svom komentaru na novi turistički spot.

Komentari