Nakon što je Siniša Jenkač jutros objavio kandidaturu za predsjednika županijskog HDZ-a, predsjednik varaždinske organizacije stranke, Damir Habijan, uputio je javnu podršku aktualnom predsjedniku Anđelku Stričaku, ali i neizravnu kritiku njegovom protukandidatu...

>>Siniša Jenkač: "Kandidirat ću se za predsjednika županijskog HDZ-a!"

- Poznato je da Anđelko i ja nismo uvijek i u svemu imali isto mišljenje, ali to je razumljivo i ljudski. Međutim, stvari smo rješavali iskrenim razgovorom i međusobnim uvažavanjem. Nikada iza leđa ili preko medija – napisao je Habijan na svojem Facebook profilu.

Anđelka Stričaka, kako ističe, podržava jer cijeni rad, upornost i odgovornost. S druge strane, napisao je: - Nikada nisam cijenio osobe koje su neiskrene, destruktivne, koje podilaze, a pogotovo ne one koje svoje osobne ambicije žele ostvariti povrh općeg interesa i interesa stranke.

Aktualni predsjednik gradskog HDZ-a stava je kako je Stričakov angažman i ustrajnost za domaći kraj, projekte i stranku svima dobro poznata, te očekuje da članovi HDZ-a u predstojećem razdoblju pokažu, kako je rekao - političku zrelost i demokratičnost, te da stvari rješavaju unutar "obitelji“.

Podsjetimo, upravo izborni rezultat Damira Habijana bio je jedan od glavnih razloga za sukob između aktualnog predsjednika županijskog HDZ-a i pretendenta na tu funkciju...

Ključne riječi: anđelko stričak, damir habijan, hdz, izbori,

Komentari

31.01.2020. 20:42h Zadnja izmjena: 31.01.2020. 21:02