uoči sjednice gradskog vijeća

Habijan: Preporučam Petriću da svoj jezik i svoje šape makne s HDZ-a

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.04.2022. 14:04

Na sutrašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina naći će se Prijedlog odluke o otkupu nekretnine od Veterinarske stanice Varaždin, a vijećnici HDZ-a predložit će da se ova točka skine s dnevnog reda.

Vijećnici HDZ-a ovu su odluku donijeli nakon što ih je platforma Budimo grad prozvala da će glasanjem za ovu odluku podržati prodaju nekretine čiji je vlasnik Josip Križanić, također član iste stranke i to za, kako tvrde iz Budimo grad, za tri milijuna kuna više nego što vrijedi.

- Budimo grad je izašao sa bezobraznim, klevetničkim i tendencioznim naslovom na koji aludira da će troje vijećnika glasati za ovu odluku jer se radi o četiri milijuna više nego što bi se trebalo platiti. Ali interesatno je da Povjerenstvo o raspolaganju nekretninama u kojem su tri člana iz Budimo grad predložilo Gradskom vijeću kupovinu ove nekretine i ja bih volio čuti što se sada desilo i otkud mi obraz da bacaju sumnju na vijećnike HDZ-a - rekao je Habijan.

Ukoliko će točka ostati na dnevnom redu, Habijan je rekao kako će vijećnici HDZ-a glasati suzdržano.

- Preporučam gospodinu Petriću da svoj jezik i svoje šape makne s HDZ-a jer je ovo doista bilo previše - rekao je Habijan.

Komentari