odgovor na odgovor na odgovor

Habuš (opet) Avaru i Buniću: 'Zbog vašeg politikanstva upitno je možemo li prijaviti projekt...'

Objavljeno: 03.03.2017. 11:52

Zadnja izmjena: 03.03.2017. 11:55

Foto: Arhiva

U nastavku prepiske s vijećnicima Avarom i Bunićem po pitanju projekta za vrtiće, gradonačelnik Habuš objašnjava kako je upitno hoće li se moći ići s prijavom, s obzirom da nije izglasan proračun Grada.

>> Habuš Avaru i Buniću: 'Ne sazivam sjednicu, jer ste neiskreni - ali dajem prednost vrtićima'

Habuš napominje kako je prijavi na natječaj za izgradnju vrtića potrebno jpriložiti odluku Gradskog vijeća o davanju suglasnosti i da ta odluka mora sadržavati i prikaz planiranih sredstava i analizu troškova za provedbu projekta. Stoga se Grad još početkom godine obratio s upitom Ministarstvu financija mogu li prijaviti projekt bez obzira na neizglasani proračun, pa su dobili odgovor da se obrate Ministarstvu poljoprivrede.

- U slučaju da bilo koje ministarstvo dostavi potvrdu da je prijava na natječaj moguća bez obzira što Grad nema Proračun odmah ću tražiti sazivanje sjednice Gradskog vijeća i predložiti donošenje suglasnosti za izgradnju vrtića. - priopćio je Habuš, pozivajući vijećnike da do 31. ožujka ipak prihvate proračun te zamolio da prije izglasavanja bilo koje odluke razmisle o posljedicama koje - prema Habuševim riječima - njihovo politikanstvo ima za Grad Varaždin.

Komentari