LOKALNI IZBORI

Habuš predao potpise: Vratimo prave vrijednosti, pristojno, pošteno, pametno i odgovorno

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Objavljeno: 30.04.2021. 08:30

Zadnja izmjena: 30.04.2021. 08:31

Foto: Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Uz kandidata za zamjenika gradonačelnika Igora Klopotana te predsjednika Podružnice HNS-a Varaždin Dejana Težaka, u četvrtak je kandidat za gradonačelnika grada Varaždina Goran Habuš predao potpise za kandidaturu.

Kao kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Hrvatskih laburista – stranke rada, skupio je preko 1.400 potpisa koje je predao gradskom Izbornom povjerenstvu.

– Želim zahvaliti svima koji su mi svojim potpisom pružili podršku za kandidaturu. Ta podrška pokazuje jasnu potrebu i želju da u Varaždin vratimo prave vrijednosti, dakle pristojno, pošteno, pametno i odgovorno upravljanje gradom. Odgovorno prema građanima, imovini grada i gradskom proračunu, ali i prema sebi samome. Upravo te vrijednosti bile su temelj našeg upravljanja gradom u periodu od 2011. – 2017. te rada u Gradskom vijeću od 2009. -2017. godine. To su vrijednosti za koje smatramo da su jedine ispravne i da ih svojim primjerom moramo vratiti u politiku i nametnuti kao standard ne samo u Varaždinu i Varaždinskoj županiji nego i u cijeloj Hrvatskoj.

Na kraju je uputio i poziv biračima da izađu na izbore 16. svibnja i da "svojim glasom upravo te vrijednosti, pristojno, pošteno, pametno i odgovorno, vrate u naš grad, jer je to minimum koji građani Varaždina zaslužuju".

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Komentari