Prostor „Beli kipi“ u Varaždinu biti će dodijeljen Gradu Varaždinu u svrhu izgradnje sportsko-rekreacijskog centra s četiri cjeline: centra za očuvanje i obuku pasa i konja, centra za rehabilitacijsko jahanje, te prostora za paintball i veslački centar.

Kako je izvjestio gradski HDZ, potvrdu za navedeno danas je dao ministar državne imovine Mario Banožić na sastanku kojemu je predsjednik gradskog HDZ-a nazočio sa saborskim zastupnicima Anđelkom Stričakom i Josipom Križanićem.

Damir Habijan povodom toga izjavio je kako spomenuta odluka znači iskorak grada prema rijeci Dravi, te kako će sadržaji posebno koristiti vlasnicima kućnih ljubimaca:

- U dogledno vrijeme proširit će se mogućnost rekreacije naših sugrađana, dok bi centar za rekreacijsko jahanje, kojega projekt predviđa, bio novi sadržaj – rekao je.

-Temeljem zahtjeva Grada Varaždina predmetna nekretnina će se darovati nakon ispunjenja uvjeta, odnosno dostavljene izjave gradonačelnika o odricanju potraživanja prema RH u visini darovanju, a to je 1.033.000,00 kn – rekao je ministar Banožić.

Ključne riječi: Habijan, hdz, kućni ljubimci,

Komentari

15.01.2020. 17:26h Zadnja izmjena: 15.01.2020. 17:32