Opet ironija

HDZ: Žao nam je što živopisni Čačić nije novi ministar, njemu novac teče venama

Jednako kao i u nedjelju, kada su ironizirali najavu Reformista o izlasku iz koalicije, tako su i u svojem posljednjem statusu Facebooku u lokalnom HDZ-u bili ironični...
Objavljeno: 16.07.2022. 07:26

Zadnja izmjena: 16.07.2022. 08:15

Foto: ilustracija

Županijski HDZ je glasovanje o novom ministru financija u petak ponovno iskoristio za čarku s Reformistima koji su ovih dana napustili koaliciju.

Jednako kao i u nedjelju, kada su ironizirali njihovu najavu izlaska iz koalicije, tako su i u svojem posljednjem statusu na Facebooku bili ironični.

- Čestitamo novoizabranom ministru financija, iako žalimo za pojedinim živopisnim kandidatima kojima novci teku venama - napisali su.

Da ne bude zabune na koga točno misle, podijelili su više preslika medijskih naslova sa slikom Radimira Čačića.

Naravno, nisu slučajno odabrali ni baš ove medijske naslove: Čačić ostao dužan državi 78,4 milijuna kuna, Dužan 177 milijuna kuna, ni jedan vjerovnik se nije uspio namiriti, Čačićev Coning ostao dužan HBOR-u, HEP-u, Poreznoj, Gradu Varaždinu, Hrvatskim vodama, Čačić sakrio 9 milijuna u imovinskoj kartici, u papirima i tvrtka s Cipra, itd.

Podsjetimo, u nedjelju su Čačićevu najavu izlaska iz koalicije komentirali riječima:

- Odlazi, ali na svu sreću tek za dva-tri mjeseca, još se stigne predomisliti.

Za srijedu, 20. srpnja, najavljena je sjednica Županijske skupštine, a ona će nesumnjivo donijeti još jednu seriju (živopisnih) čarki između ove dvije stranke.

A još su tako daleko izbori.

Komentari