radovi u tijeku

Habijan: Ovo su projekti koji se u Varaždinu rade zahvaljujući HDZ-u

Objavljeno: 14.09.2022. 09:56

Zadnja izmjena: 14.09.2022. 09:57

Foto: Iva Habulan

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina i saborski zastupnik Damir Habijan danas je zajedno s članovima Gradskog odbora varaždinskog HDZ-a obišao radove na obnovi Ulice Vatroslava Lisinskog.

Kako su rekli, uređenje Ulice Vatroslava Lisinskog bio je jedan od projekata koji su bili uvjet da Klub vijećnika HDZ-a podrži proračun za 2022. godinu, a jedan od projekata na kojem je inzistirao HDZ bio je i uređenje Habdelićevog trga za koji, kako su rekli, slijedi potpisivanje ugovora s izvođačem radova. Također su iskazali zadovoljstvo jer se obnavljaju četiri ulice u Hrašćici, kao i rekonstrukcija Kneginečke ulice u Gornjem Knegincu.

- Drago mi je da je HDZ Grada Varaždina ustrajao na tome i da je obnova ove ulice konačno krenula, nakon više od četiri godine naših zahtjeva. Iako nas neki uporno žele svrstati u nekakve koalicije, HDZ Grada Varaždina je dosljedan, konstruktivna smo oporba koja je u koaliciji jedino s građanima ovog grada. Možete primijetiti da se s populizmom ne bavimo, ne skupljamo jeftine političke poene već ciljano iniciramo i guramo projekte za koje smatramo da su važni za naše građane. Prebacivanje loptica i igre "tko će prvi" nas ne interesiraju jer imamo pametnijeg posla - rekao je, između ostalog, Habijan.

Komentari