izbori 2024.

HDZ: Kako je imenovana direktorica Gradske tržnice i tko to prijeti hrvatskom branitelju?

Objavljeno: 15.04.2024. 21:06

Zadnja izmjena: 15.04.2024. 21:13

Foto: Facebook: HDZ Varaždinske županije

Objava HDZ-a Varaždinske županije

Danas su SDP-ovci opet pokušali održati predizbornu presicu. Više i ne brojimo koliko je bilo tih pokušaja da predstave svoje kandidate i program. Najjači kandidat njihove liste je Radimir Čačić, naš bivši koalicijski partner, potom Miroslav Marković, pa Barbara Antolić Vupora.

Naravno gradonačelnik Bosilj nije na listi, jer su prednost imali upravo oni: Čačić, Marković i Vupora. Tijekom cijele kampanje nije ih bilo nigdje, skrivali su se od ljudi, program predstavili nisu. SDP-ova lista najbolje prolazi kada se za njih ne zna, kada glasači ne znaju za koga zapravo glasaju.

Ali, danas su bili iznimno glasni. Pokušavali su objasniti kako je Marković zaposlio svog brata u Čistoći, kako je Bosilj zaposlio svog kuma, kako je imenovana direktorica Gradske tržnice Varaždin i uz sve to prijete jednom branitelju “kako se uopće usudio javiti na natječaj”.

Međutim, treba pogledati i tko to prijeti hrvatskim braniteljima. Da li to hrvatskim braniteljima prijete potomci onih koji su napadali i razarali Hrvatsku, onih koji su granatirali Grad Varaždin, kojima ništa nije bilo sveto. Jesmo li u pravu?

Komentari