4 inicijative hdz-a

HDZ najavljuje inicijative u svim mjesnim odborima Grada Varaždina

Objavljeno: 29.09.2016. 12:23

Zadnja izmjena: 29.09.2016. 12:52

Predsjednik IV. Temeljnog ogranka HDZ-a, Robert Puja će IV. Mjesnom odboru na današnjoj sjednici uputiti određene inicijative stranke temeljene na prijedlozima građana tog područja, stoji u priopćenju predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina, Damira Habijana.

HDZ će tako predložiti 4 inicijative, kao prvu navodi pokretanje postupka za postavljanje "ležećih policajaca" u Ulici Hrvatskih branitelja. Za njihovo postavljanje ishodovan je odgovor PU Varaždinske kao i online peticija građana.

Sljedeća inicijativa se odnosi na asfaltiranje i uređivanje nogostupa u ulicama D.Cesarića i Zinke Kunc, kao i održavanje te zaštita ogradom nekorištenih zgrada na Grabanicama.

Posljednja inicijativa se odnosi na rješavanje problema parkinga kod Doma Lekić i na rješavanje problema odvodnje oborinskih voda u ulici D.Cesarića.

HDZ Grada Varaždina će sa sličnim inicijativama nastaviti i u budućnosti na području čitavog Varaždina, neovisno o svojoj poziciji u mjesnim odborima. - zaključuje u svom priopćenju predsjednik Gradskog odbora HDZ-a.

 

 

Komentari