HDZ otkrio kandidate za Ivanec

HDZ NASTAVLJA S IZNENAĐENJIMA Dva mlada Zdenka jurišaju na pozicije gradonačelnika i zamjenika u Ivancu

Objavljeno: 09.03.2017. 10:41

Zadnja izmjena: 09.03.2017. 10:46

Foto: Željko Porobija

Zdenko Đula – koji upravo sutra navršava 38 godina – kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Ivanca, dok je njegov imenjak i tri godine mlađi Zdenko Đuras kandidat za zamjenika.

Premda su obojica aktivni članovi stranke, dosad nisu bili eksponirani u politici. Zdenko Đula već deset godina radi kao rukovoditelj HEP-ovog pogona u Ivancu. S njegovim se imenom već spekuliralo u posljednja dva tjedna.

- U politiku sam ušao jer sam vidio da puno toga ne štima u mom gradu. Sad i SDP i HNS nakon raskola govore o tome da grad već 12 godina tapka u mraku. – objasnio je Đula svoje razloge angažiranja, obećavajući kako će raditi na tome da Osnovna škola Ivanec ima jednosmjensku nastavu. Osim toga je najavio da će operativne vatrogasce osloboditi komunalnih naknada za svoja domaćinstva.

- Neću ulaziti u prošlost, bavit ću se budućnošću. Puno toga je dosad propušteno. - izjavio je na presici Zdenko Đuras, interni kontrolor u KTC-u i vlasnik male tvrtke. Kandidature dva Zdenka jednoglasno je podržao ivanečki HDZ, a uskoro će se objaviti ime drugog zamjenika. Iz stranke najavljuju da će to najvjerojatnije biti kandidatkinja.

Komentari